Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SULUOVA BELEDİYESPOR FİNALİ PENALTILARDA KAÇIRDI

Bölgesel 25.06.2023 - 12:22, Güncelleme: 25.06.2023 - 12:22 3910+ kez okundu.
 

SULUOVA BELEDİYESPOR FİNALİ PENALTILARDA KAÇIRDI

SULUOVA BELEDİYESPOR FİNALİ PENALTILARDA KAÇIRDI
-Samsun ilinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası U-17 Grup Maçlarında il ve ilçemizi temsil eden Amasya U-17 Ligi Şampiyonu Suluova Belediye U-17 Futbol Takımımız, 3 takımın yer aldığı B Grubundaki Perşembe günü oynanan ilk maçında Sinop Tersanespor’u 2-0 ortaya koyduğu başarılı oyunu ile mağlup etti.   Bugün Samsun Halim Batur Stadında oynanan grubun ikinci maçında ise Suluova Belediye U-17 Futbol Takımımız rakibi Tokat 60 FK ile karşılaştı ve maçın normal süresi 1-1 berabere tamamlandı. B Grubunun finale çıkacak takımını belirleyecek olan bu önemli müsabakanın penaltılar bölümünde ise Suluova Belediye U-17 Futbol Takımımız 4-5 kaybederek grup maçlarından elendi.   İlk defa mücadele ettiği Türkiye Şampiyonasının Samsun’daki U-17 Grup Maçlarında oynadığı her iki maçta da elinden geleni yaparak il ve ilçemizi centilmence ve başarıyla temsil eden Suluova Belediye U-17 Futbol Takımımız, finali son maçta kaybetmesinin yanı sıra grubun ilk maçında defans oyuncumuz Ömer’in ayağının kırılmasıyla da iki üzüntü birden yaşadı. Kaynak : Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan
SULUOVA BELEDİYESPOR FİNALİ PENALTILARDA KAÇIRDI

-Samsun ilinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası U-17 Grup Maçlarında il ve ilçemizi temsil eden Amasya U-17 Ligi Şampiyonu Suluova Belediye U-17 Futbol Takımımız, 3 takımın yer aldığı B Grubundaki Perşembe günü oynanan ilk maçında Sinop Tersanespor’u 2-0 ortaya koyduğu başarılı oyunu ile mağlup etti.

 

Bugün Samsun Halim Batur Stadında oynanan grubun ikinci maçında ise Suluova Belediye U-17 Futbol Takımımız rakibi Tokat 60 FK ile karşılaştı ve maçın normal süresi 1-1 berabere tamamlandı. B Grubunun finale çıkacak takımını belirleyecek olan bu önemli müsabakanın penaltılar bölümünde ise Suluova Belediye U-17 Futbol Takımımız 4-5 kaybederek grup maçlarından elendi.

 

İlk defa mücadele ettiği Türkiye Şampiyonasının Samsun’daki U-17 Grup Maçlarında oynadığı her iki maçta da elinden geleni yaparak il ve ilçemizi centilmence ve başarıyla temsil eden Suluova Belediye U-17 Futbol Takımımız, finali son maçta kaybetmesinin yanı sıra grubun ilk maçında defans oyuncumuz Ömer’in ayağının kırılmasıyla da iki üzüntü birden yaşadı.

Kaynak : Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve suluovahaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.