Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Telli turnalar yeniden Amasya’da yuva yaptı

Bölgesel 25.04.2024 - 14:29, Güncelleme: 25.04.2024 - 14:29 722 kez okundu.
 

Telli turnalar yeniden Amasya’da yuva yaptı

Amasya’ya 2 yıldır yuva yapan telli turnalar bu yıl da yuva yaparak yavrularını büyütecek.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Turna Eylem Planı ve İzleme Çalışmaları” doğrultusunda 11. Bölge Müdürlüğünün sorumluluk alanında bulunan illerde 2024 yılı izleme çalışmalarına başlandı. 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada Amasya’da, Telli Turna kuşunun, önceki yıllarda üreme kaydı olan, geçtiğimiz yıllarda ve izleme esnasında yeni yuva yaptığı belirlenen yerlerde izleme çalışması Avcılık ve Yaban Hayatı Şube Müdürü ve teknik elemanlarının katılımı ile yapıldı. Bu konudaki çalışmalar devam ettiği belirtildi. 
Amasya’ya 2 yıldır yuva yapan telli turnalar bu yıl da yuva yaparak yavrularını büyütecek.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Turna Eylem Planı ve İzleme Çalışmaları” doğrultusunda 11. Bölge Müdürlüğünün sorumluluk alanında bulunan illerde 2024 yılı izleme çalışmalarına başlandı.

11. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada Amasya’da, Telli Turna kuşunun, önceki yıllarda üreme kaydı olan, geçtiğimiz yıllarda ve izleme esnasında yeni yuva yaptığı belirlenen yerlerde izleme çalışması Avcılık ve Yaban Hayatı Şube Müdürü ve teknik elemanlarının katılımı ile yapıldı. Bu konudaki çalışmalar devam ettiği belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve suluovahaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.