Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kars'ta mayıs ayının ilk gününde kar yağdı

Yaşam 01.05.2023 - 20:50, Güncelleme: 01.05.2023 - 20:50 4136+ kez okundu.
 

Kars'ta mayıs ayının ilk gününde kar yağdı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde mayıs ayının ilk gününde kar etkili oldu.
İlçede sabah saatlerinde yağan kar, meraları, çatıları ve araçları beyaza bürüdü. Besiciler, yeşillenen meralarda kar altında hayvanlarını otlatmaya çalıştı. Kuşlar da karlı arazilerde yiyecek ararken görüntülendi. İlçede çobanlık yapan İsmail Sallabaş, son günlerde havaların soğuk ve yağışlı geçtiğini belirterek, “Bugün 1 Mayıs, sabah hayvanları otlatmak için çıktık ve her taraf beyaza bürünmüş” dedi. (AA)
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde mayıs ayının ilk gününde kar etkili oldu.

İlçede sabah saatlerinde yağan kar, meraları, çatıları ve araçları beyaza bürüdü.

Besiciler, yeşillenen meralarda kar altında hayvanlarını otlatmaya çalıştı. Kuşlar da karlı arazilerde yiyecek ararken görüntülendi.

İlçede çobanlık yapan İsmail Sallabaş, son günlerde havaların soğuk ve yağışlı geçtiğini belirterek, “Bugün 1 Mayıs, sabah hayvanları otlatmak için çıktık ve her taraf beyaza bürünmüş” dedi. (AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve suluovahaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.