Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İlçemizde Karne Heyecanı

Eğitim 16.06.2023 - 17:29, Güncelleme: 16.06.2023 - 17:59 3746+ kez okundu.
 

İlçemizde Karne Heyecanı

İlçemizde Karne Heyecanı
-Suluova ilçemizde Okul Öncesinde 1.050, İlkokulda 2.505, Ortaokulda 2.538 ve Lisede 2.335 olmak üzere toplamda 8 bin 428 öğrenci 2022-2023 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle karne sevinci yaşadı. 2022-2023 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Çelebi Mehmet İlkokulu’nda düzenlenen karne töreninde İlçe Kaymakamı Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Fatih Üçok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ve Şube Müdürü Hüsamettin Elmas öğrencilere karne vererek sevinçlerine ortak oldu. Uzun bir eğitim-öğretim döneminin ardından tüm öğrencilerin güzel bir tatili hak ettiğini belirten Kaymakam Şafak Gürçam ile Belediye Başkanı Fatih Üçok, 3 aylık yaz tatilini tüm öğrencilerin kaliteli değerlendirmelerini, eğlenmenin aynı sıra bol bolda kitap okumalarını tavsiye etti. Milli eğitim ailesi olarak 2022-2023 eğitim öğretim yılını sağlıklı ve başarılı bir şekilde coşku ve heyecanlarını kaybetmeden tamamlamış olmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ise, “Eğitim öğretim yılımızın başından son gününe kadar büyük fedakârlıklarda bulunan eğitim ordumuza şükranlarımı sunuyorum. Eğitim öğretim yılı boyunca derslerine devam ederek öğretim faaliyetlerine katılan çocuklarımızı gönülden tebrik ediyorum.” Dedi. Tek tek sınıfları dolaşarak öğrencilerin sevinçlerini paylaşan Kaymakam Şafak Gürçam ile Belediye Başkanı Fatih Üçok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, başarı belgeleri ile karnelerini verdikleri öğrencileri tebrik ederek iyi tatiller temennilerinde bulundular. Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan  
İlçemizde Karne Heyecanı

-Suluova ilçemizde Okul Öncesinde 1.050, İlkokulda 2.505, Ortaokulda 2.538 ve Lisede 2.335 olmak üzere toplamda 8 bin 428 öğrenci 2022-2023 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle karne sevinci yaşadı.

2022-2023 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Çelebi Mehmet İlkokulu’nda düzenlenen karne töreninde İlçe Kaymakamı Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Fatih Üçok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ve Şube Müdürü Hüsamettin Elmas öğrencilere karne vererek sevinçlerine ortak oldu.

Uzun bir eğitim-öğretim döneminin ardından tüm öğrencilerin güzel bir tatili hak ettiğini belirten Kaymakam Şafak Gürçam ile Belediye Başkanı Fatih Üçok, 3 aylık yaz tatilini tüm öğrencilerin kaliteli değerlendirmelerini, eğlenmenin aynı sıra bol bolda kitap okumalarını tavsiye etti.

Milli eğitim ailesi olarak 2022-2023 eğitim öğretim yılını sağlıklı ve başarılı bir şekilde coşku ve heyecanlarını kaybetmeden tamamlamış olmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ise, “Eğitim öğretim yılımızın başından son gününe kadar büyük fedakârlıklarda bulunan eğitim ordumuza şükranlarımı sunuyorum. Eğitim öğretim yılı boyunca derslerine devam ederek öğretim faaliyetlerine katılan çocuklarımızı gönülden tebrik ediyorum.” Dedi.

Tek tek sınıfları dolaşarak öğrencilerin sevinçlerini paylaşan Kaymakam Şafak Gürçam ile Belediye Başkanı Fatih Üçok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, başarı belgeleri ile karnelerini verdikleri öğrencileri tebrik ederek iyi tatiller temennilerinde bulundular.

Kaynak: Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve suluovahaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.