SULUOVA BELEDİYESPOR FİNALİ PENALTILARDA KAÇIRDI

-Samsun ilinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası U-17 Grup Maçlarında il ve ilçemizi temsil eden Amasya U-17 Ligi Şampiyonu Suluova Belediye U-17 Futbol Takımımız, 3 takımın yer aldığı B Grubundaki Perşembe günü oynanan ilk maçında Sinop Tersanespor’u 2-0 ortaya koyduğu başarılı oyunu ile mağlup etti.

 

Bugün Samsun Halim Batur Stadında oynanan grubun ikinci maçında ise Suluova Belediye U-17 Futbol Takımımız rakibi Tokat 60 FK ile karşılaştı ve maçın normal süresi 1-1 berabere tamamlandı. B Grubunun finale çıkacak takımını belirleyecek olan bu önemli müsabakanın penaltılar bölümünde ise Suluova Belediye U-17 Futbol Takımımız 4-5 kaybederek grup maçlarından elendi.

 

İlk defa mücadele ettiği Türkiye Şampiyonasının Samsun’daki U-17 Grup Maçlarında oynadığı her iki maçta da elinden geleni yaparak il ve ilçemizi centilmence ve başarıyla temsil eden Suluova Belediye U-17 Futbol Takımımız, finali son maçta kaybetmesinin yanı sıra grubun ilk maçında defans oyuncumuz Ömer’in ayağının kırılmasıyla da iki üzüntü birden yaşadı.

Kaynak : Suluovayenihabergazetesi-AA/Murat Arslan